Ultima oră
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”

Hamilton spune că elementul halo i-a salvat viaţa la cursa de duminică

Formula 1 Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20392580/1/halo.png


Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), care a abandonat duminică în Marele Premiu al Italiei după un accident, a declarat că elementul halo i-a salvat viaţa, informează bbc.com.
 
În turul 26 al cursei de la Monza, monopostul lui Max Verstappen (Olanda, Red Bull Racing) a ajuns peste cel al lui Hamilton la un viraj. Elementul halo a fost cel care l-a protejat pe Hamilton de un impact cu consecinţe severe.
 
“Mă simt foarte norocos. Slavă Domnului că există elementul halo, care m-a salvat şi mi-a salvat gâtul. Sunt foarte recunoscător că încă sunt aici. Mă simt incredibil de binecuvântat că cineva m-a vegheat astăzi”, a spus Lewis Hamilton.
 
El a menţionat că nu a mai avut parte de un astfel de accident. “Nu cred că am mai fost lovit în cap de o maşină. Este un mare şoc pentru mine. Ne asumăm riscuri şi doar atunci când trăieşti aşa ceva îţi dai seama cât de fragili suntem cu toţii”, a afirmat britanicul.
mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele