Ultima oră
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out

VIDEO | Hamilton, victorie la pas în Marele Premiu al Ştiriei. Ferrari, cursă de coşmar

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19418960/1/ham.jpg

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat Marele Premiu al Ştiriei, disputat pe circuitul de la Spielberg (Austria).

Nici nu s-a dat bine startul, că piloţii Ferrari s-au ciocnit, Vettel a fost nevoit să se retragă în primul tur, iar la scurt timp Leclerc a făcut acelaşi lucru, datorită avariilor majore suferite la puntea spate, în timp ce ocupa ultimul loc la acel moment.

Cursa a devenit una tacticizată, în care echipele de top mizau pe scenariul de weekendul trecut, când au fost foarte multe neutralizări cu safety-car, iar opririle la boxe au făcut diferenţa. Acest lucru nu s-a petrecut şi azi.

Iar piloţii Mercedes au ocupat primele două poziţii la finale. Poziţia a treia i-a revenit lui Max Verstappen, cel care era văzut ca mare favorit la startul rundei, fiind o pistă care avantajează extrem de mult monopostul Red Bull.

“Echipa a făcut o treabă fantastică. Sunt foarte recunoscător că am revenit pe primul loc. Este un pas mare înainte”, a declarat Hamilton după cursă.

Etapa următoare va fi Marele Premiu al Ungariei, peste 2 săptămâni.

Clasamentul MP al Ştiriei:

1. Hamilton (Mercedes)

2. Bottas (Mercedes)

3. Verstappen (Red Bull)

4. Albon (Red Bull)

5. Norris (McLaren)

6. Perez (Racing Point)

7. Stroll (Racing Point)

8. Ricciardo (Renault)

9. Sainz (McLaren)

10. Kvyat (Alpha Tauri)

11. Raikkonen (Alfa Romeo)

12. Magnussen (Haas)

13. Grosjean (Haas)

14. Giovinazzi (Alfa Romeo)

15. Gasly (Alpha Tauri)

16. Russell (Williams)

17. Latifi (Williams)

 

Abandonuri: Ocon (Renault), Vettel, Leclerc (ambii Ferrari).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele