Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Haos britanic la EURO 2020! 30 de persoane au fost arestate după meciul Anglia – Scoţia

EURO 2020 Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20252619/1/tw-5.jpg

Treizeci de persoane au fost arestate, la Londra, după meciul de vineri seară Anglia – Scoţia, scor 0-0, de la Campionatul European de fotbal, informează The Guardian.

Dintre arestări, 25 s-au făcut în centrul Londrei şi cinci în aprorpierea stadionului Wembley.

”13 arestări au fost pentru tulburarea ordinii publice, şase pentru provocarea de incidente în stare de ebrietate, patru pentru ultraj, trei pentru agresiuni, două legate de droguri şi câte una pentru încălcarea unui ordin de părăsire a zonei şi pentru încălcarea unui ordin de interdicţie”, a anunţat Scotland Yard.

În Leicester Square, fanii, mulţi purtând culorile Scoţiei, au folosit torţe, au cântat şi au scandat. Unii dintre ei aveau sticle de alcool.

Potrivit bbc.com, mai mulţi fani scoţieni au participat la curăţarea gunoaielor din Leicester Square.

Reprezentativa Angliei a remizat, vineri seară, scor 0-0, cu selecţionata Scoţiei, într-un meci disputat pe Stadionul Wembley, în grupa D a Campionatului European.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele