Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Haos în baschetul continental. Au fost amânate grupele FIBA Europe Cup. Două echipe din România au de suferit

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19468777/1/eur.jpg

Debutul FIBA Europe Cup, cu echipele CSM Oradea şi CSU Sibiu în grupe, a fost amânat cu circa trei luni, pentru data de 6 ianuarie 2021, a anunţat forul european de baschet, care a invocat situaţia pandemică şi complicaţiile cu deplasările şi reglementările legislative din 16 ţări.

Potrivit anunţului FIBA Europe, meciurile din grupe se vor disputa între 6 ianuarie – 3 martie 2021, cu primele două clasate din fiecare grupă calificate în optimi. Acestora li se vor alătura alte două echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament.

Optimile de finală se vor juca eliminatoriu, ca şi sferturile, semifinalele şi finala, toate în dublă manşă. Datele avansate în prezent: 17 şi 24 martie optimile, 31 martie şi 7 aprilie sferturile,  14 şi 21 aprilie semifinalele, respectiv finala în 28 aprilie şi 5 mai.

FIBA Europe mai are o variantă în lucru, privind faza grupelor, şi anume disputarea partidelor în format turneu, nu cu etape săptămânale.

CSM Oradea şi CSU Sibiu au fost repartizate în grupa D, cu Bakken Bears (Danemarca) şi Beşiktaş (Turcia).

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele