Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Harry Maguire a fost adus la tribunal. În ce context s-ar putea reîntoarce în Anglia

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 22 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19458649/2/magg.jpg

Harry Maguire, căpitanul în vârstă de 27 de ani al lui Manchester United şi cel mai scump fundaş din istoria fotbalului, a fost aresat de Poliţia din Grecia, vineri dimineaţă, după un incident violent în Insula Mykonos.

 Forţele de ordine din Grecia au intervenit pentru a aplana violenţele, iar presa elenă notează că Maguire a opus rezistenţă în momentul în care poliţiştii au luat atitudine. A refuzat să fie legitimat şi a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătuşat şi dus imediat la secţia de poliţie.
 
Fundaşul a fost prezentat în faţa instanţei şi a pledat nevinovat. Avocatul acestuia a declarat că e liber, iar presa elenă scrie că Maguire ar putea reveni în Anglia, dacă îşi va cere scuze în mod public.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri