Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Harry Maguire, criticat aspru de legenda Roy Keane: ”De câte ori a spus asemenea lucruri?”

Manchester United Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20544917/1/maguire-1.jpg

Harry Maguire (28 de ani) este criticat de mulţi dintre foştii fotbalişti ai lui Manchester United, fiind catalogat drept supraevaluat. Roy Keane (50 de ani) a avut şi el o poziţie dură, după ultimele evoluţii ale fundaşului.

Keane l-a atacat şi pentru modul în care oferă declaraţii Maguire, pentru felul în care explică anumite eşecuri ale lui Manchester United.

De câte ori a spus asemenea lucruri? Eu nu aş lua în considerare cuvintele lui Harry. Prefer să judec un fotbalist pentru ceea ce face pe teren, nu pentru declaraţiile stupide de genul: ‘Trebuie să fim uniţi’. United nu ne oferă suficient în acest moment. În meciul cu Aston Villa de acasă, ne aşteptăm să vedem o prestaţie solidă”, a declarat Roy Keane pentru ITV Sport.

Manchester United a fost învinsă, lunea trecută, pe teren propriu, cu scorul de 0-1, de echipa Wolverhampton, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului Angliei.

Golul a fost marcat de Joao Moutinho, în minutul 82. Ulterior partide, Harry Maguire făcea declaraţia care l-a supărat pe Roy Keane.

Suntem nişte jucători mari, lideri. M-am săturat să tot repet asta, dar nu putem continua aşa. Recent am auzit multe critici din partea fanilor şi a unor foşti mari jucători, iar multe dintre ele sunt absolut corecte. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea, în special eu, în calitate de căpitan.

Trebuie să începem să câştigăm şi să ne comportăm ca o echipă. Am semnat cu United pentru a câştiga trofee. Sunt sigur că vom reuşi să ne revenim dacă vom fi uniţi”, a spus Harry Maguire.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri