Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Harry Maguire, dat afară de la naţionala Angliei după ce a fost condamnat în Grecia

Manchester United Publicat pe 26 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19461862/1/maguire.jpg

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a renunţat la căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, pentru meciurile cu Islanda şi Danemarca, din Liga Naţiunilor, după ce fotbalistul a fost condamnat în Grecia, informează BBC.

"Având în vedere evoluţiile situaţiei, pot confirma că l-am scos pe Harry Maguire din echipa Angliei pentru meciurile cu Islanda şi Danemarca. (...) După ce am vorbit cu conducerea clubului Manchester United şi cu jucătorul, am luat această decizie în interesul tuturor părţilor şi luând în considerare impactul asupra pregătirilor noastre de săptămâna viitoare", a declarat Southgate, în comunicatul al FA.

Anglia joacă, la 5 septembrie, în deplasare, cu Islanda şi la 8 septembrie, tot în deplasare, cu Danemarca, în Divizia A a Ligii Naţiunilor.

Maguire, 27 de ani, a fost găsit vinovat după incidentul în urma căruia a fost arestat în Insula Mykonos.

El a fost găsit vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.

Maguire a fost condamnat la 21 de luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare.

Manchester United a anunţat că va face apel la această decizie.

Potrivit presei, Harry Maguire a ajuns în arest după un conflict cu un grup de englezi, pe Insula Mykonos. Fotbalistul ar fi atacat poliţiştii care au intervenit pentru a calma situaţia.

Harry Maguire se afla în vacanţă în Grecia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri