Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

Haţegan, desfiinţat de un jucător de la Dortmund. "Arbitrul ăsta are de nevoie de verifcare!"

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20103376/1/hategan.jpg

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Borussia Dortmund, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, meci arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

Ovidiu Haţegan a fost luat în vizor de presa internaţională, după deciziile din partida Manchester City – Borussia Dormund, în urma cărora a anulat un penalty după analiza VAR, pentru englezi, şi a dat fault în atac la un gol al nemţilor.

Jadon Sancho a criticat în termeni duri arbitrajul centralului român.

"Arbitrul ăsta are de nevoie de verifcare!", a scris starul celor de la Dortmund pe Twitter.

 

mail-share icon Email
viewscnt