Ultima oră
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa
Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook

HC Dobrogea Sud a prezentat ultimul transfer al acestei veri. Ambiţii mari pentru viitorul sezon

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19415288/1/rad.jpg

Formaţia de la malul mării a anunţat transferul interului drapta Igor Radojevic (30 de ani), care ultima dată a evoluat în campionatul Rusiei, la Spartak Moscova.

„Am ales un club care are mari ambiţii, ca şi mine. Obiectivul meu în acest sezon? Să atacăm toate trofeele, pentru că avem o echipă puternică şi jucători buni. Sper să vină şi rezultatele. Toţi jucătorii din Muntenegru care au fost aici mi-au spus numai lucruri bune despre club şi despre oraş”, a fost prima declaraţie a lui Igor Radivojevic, pentru site-ul oficial al echipei HCDS Constanţa.

Echipa de la malul mării este singura care pare că poate ţine piept în viitorul sezon de campionat celor de la Dinamo, care s-au întărit cu jucători foarte puternici pentru nivelul handbalului masculin autohton.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele