Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Helmut Duckadam spune din nou lucrurilor pe nume: ”U. Craiova va ieşi din lupta la titlu, dacă pierde cu FCSB”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20484109/1/parteneriat-helmuth-duckadam-game-world-29-07-2020.jpg

Helmut Duckadam spune lucrurilor pe nume şi adună, în ultimul timp, tot felul de critici. Precizări clare a făcut recent, din nou, fostul mare portar al Stelei şi fostul oficial al FCSB-ului, în privinţa luptei la titlu în Casa Liga 1. Duckadam a spus că Universitatea Craiova nu prea mai are şanse la primul loc.

Dacă va pierde cu FCSB în această seară, Duckadam e convins că oltenii nu mai pot spune că vor titlul, distanţa faţă de CFR Cluj şi de FCSB urmând să fie una şi mai mare decât este în acest moment.

E un meci decisiv, chiar dacă suntem la început de retur. Dacă Universitatea Craiova nu câştigă acest joc, iese din lupta pentru titlu, din punctul meu de vedere. Ar fi o diferenţă enormă faţă de CFR şi nu văd cum ar mai putea să refacă acest lucru în retur sau în play-off. Nu văd o favorită între cele două.

FCSB a câştigat destul de greu cu Botoşani, iar Craiova, în ultima partidă, a jucat slab. Va fi un joc interesant. Dacă se va termina egal, înseamnă că ambele echipe au ajutat-o pe CFR”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Fanatik.

Florin Tănase, la fel de categoric

Universitatea Craiova şi FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:315, în Bănie. Partida care va fi pe Look Sport + şi PrimaPlay.ro a fost analizată de căpitanul bucureştenilor, Florin Tănase. Liderul FCSB-uluie e convins că oltenii sunt cu cuţitul la os, iar dacă nu înving vor ieşi din lupta la titlu.

Florin Tănase e sigur că doar două echipe vor mai rămâne în lupta pentru campionat, în cazul unui succes al FSCB-ului duminică, echipa sa şi CFR Cluj.

A fost un meci foarte bun pentru noi în tur (n.r. victorie 4-1), ţinând cont că am avut şi foarte mulţi suporteri alături. Cred că ne-au împins de la spate şi am reuşit să câştigăm cu un asemenea scor. Eu sper să facem un joc la fel de bun şi în deplasare şi să ne întoarcem cu cele trei puncte.

Cu siguranţă va fi mai dificil deoarece ei trebuie să recupereze mai multe puncte decât avem noi de recuperat faţă de lider. Dacă vor pierde, practic nu vor mai avea nicio şansă la titlu, de aceea va fi un meci foarte dificil”, a spus Florin Tănase, pentru FCSB TV.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri