Ultima oră
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!

Hermannstadt – Ripensia, vineri, de la 16.00, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. Sibienii au câştigat toate meciurile jucate până acum împotriva bănăţenilor

Liga II Publicat pe 1 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20410626/2/rps3172.jpg
 
Hermannstadt are aparent o misiune facilă pe teren propriu în faţa Ripensiei, echipă care nu se regăseşte în acest sezon. 
 
Sibienii sunt neînvinşi în aceste prime 8 etape, timp în care au câştigat de şase ori şi au remizat în două partide. În schimb, bănăţenii au adunat evoluţiile oscilante, iar în ultimele două etape au pierdut de două ori.
 
Cele două s-au mai întâlnit doar de trei ori în istoria lor, explicabil şi prin prisma faptului că gruparea din Sibiu are mai puţin de un deceniu de existenţă, iar timişorenii nu au avut continuitate şi au fost reînfiinţaţi tot relativ recent. 
 
Hermannstadt a câştigat toate cele trei meciuri cu Ripensia, două în Liga 2 (2-0 şi 1-0, în sezonul 2017-2018), dar şi într-un meci amical, 3-1.
 
Înaintea confruntării de vineri, Hermannstadt are 20 de puncte şi este pe locul secund, în timp ce Ripensia are 9 puncte şi se află pe locul 12.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele