Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Hermannstadt - UTA 1-1. VIDEO | Hora, din lovitură liberă, a adus un punct la Arad

Superliga Publicat pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19517580/10/ags.jpg

Primul meci al zilei de duminică în Casa Liga 1 s-a terminat la egalitate. Hermannstadt şi UTA au remizat, 1-1, în direct pe Look Sport+, după ce Addae a deschis scorul, iar Hora a egalat, pe final, din lovitură liberă.

 
În forţă. Aşa a început duelul de la Mediaş dintre Albes şi Balint, iar eroul a fost Addae, cel care a deschis scorul în minutul 5, cu capul, după un corner. Imediat, Belu-Iordache (13) a ratat singur cu Iacob, iar arădenii au ajuns la poarta adversă abia în minutul 40, când şutul lui Roşu a fost respins de Cristiano.

Salvatorul Hora

A doua repriză a propus un ritm superior, dar Mayoral (50) a ratat preluarea în poziţie de unu vs. unu cu Iacob, iar şutul lui Hora (52) a fost respins de Cristiano. În minutul 56, Rus a scos mingea din stadion din poziţie optimă, iar Santos (61) a tras pe Iacob din poziţie laterală. Concluzia a fost trasă în minutul 75, când Hora a bătut frumos o lovitură liberă, tare şi pe colţul lui Cristiano, iar goalkeeper-ul sibian nu a mai putut interveni. 1-1 echitabil, după 90 de minute în care, totuşi, Hermannstadt a avut mai multe momente bune.
 

După egalul de la Mediaş, sibienii urcă pe locul şase, cu zece puncte, dar pot fi depăşiţi de FC Voluntari, care înfruntă Viitorul pe teren propriu. UTA rămâne cu o victorie, strânge al cincilea egal în şapte etape, suficient pentru opt puncte şi locul al zecelea. Etapa viitoare, Hermannstadt merge pe terenul celor de la FCSB, iar UTA înfruntă Chindia, la Arad.

Hermannstadt - UTA Arad 1-1 (Addae 5 / Hora 75), live pe Look Sport+

  • Hermannstadt: Cristiano - Belu (Bastos 37), Viera, Stoica, Opruţ - R. Pires, Addae (Sîntean 73), Buzan (Caiado 37) - Mayoral (Scarlatache 73), Jo Santos, Fortes (Karanovic 59)
  • Rezerve: Pop, Florică, Baba, Oşan, 
  •  
  • UTA: Iacob - Simo, Benga, Albu, Pleaşcă (Bustea 31) - Roşu, Isac, Rusu, Miculescu (Tescan 67) - Hora, Rus (Buhăcianu 67)
  • Rezerve: Moldovan, Oroian, Morar, Popescu
Minutul 75: GOL UTA! Ioan Hora bate bine o lovitură liberă de la 18 metri şi marchează pe colţul apărat de Cristiano!



Minutul 61: Ocazie pentru Jo Santos! Brazilianul driblează superb, trage la colţul scurt, dar Iacob e atent.




Minutul 56: Rus, ce ocazie! Albu îi pasează bine cu capul, dar atacantul Bătrânei Doamne finalizează dezamăgitor, mult peste.




Minutul 52: Hora trage puternic, pe jos, dar Cristiano are un nou reflex bun.



Minutul 50: Mayoral e lăsat singur cu Iacob de Fortes, dar ratează preluarea şi nu mai poate finaliza.



Minutul 40: Primul moment periculos al arădenilor: Roşu trage de la marginea careului, dar Cristiano respinge.



Minutul 13: Ocazie a gazdelor! Belu-Iordache ajunge în poziţie bună, dar Iacob iese la timp şi respinge!


Minutul 5: GOL HERMANNSTADT! Addae apare perfect la un corner şi deschide scorul cu capul.


Ambele formaţii au suferit câte o singură înfrângere în primele 6 etape, însă Hermannstadt este mai sus în clasament, cu 9 puncte obţinute (două victorii, trei remize).

UTA are 7 puncte, singura victorie venind pe terenul lui Dinamo, scor 1-0. Nou-promovata are probleme de lot după ce trei fotbalişti au fost depistaţi cu coronavirus în zilele premergătoare partidei. Fundaşii Marius Tomozei şi Florin Ilie au fost confirmaţi cu COVID-19, în timp ce testul portarului Dragoş Balauru a ieşit neconcludent, însă şi acesta a fost izolat.

Hermannstadt poate urca pe un loc de play-off în cazul unei victorii, în timp ce UTA s-ar apropia şi ea de TOP 6, dacă ar reuşi să se impună.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele