Ultima oră
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul
Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”

VIDEO | Hermannstadt - Viitorul 0-0. Ambele formaţii au mult de tras pentru a scăpa de retrogradare. Toate reacţiile

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

 

Hermannstadt şi Viitorul Constanţa au terminat la egalitate, 0-0, în direct pe Look Sport+. Partida a fost una închisă, ambele formaţii dând impresia încă din start că se mulţumesc cu un punct, deşi situaţia din clasament e departe de a fi una ce să le permită acest lux.



De la oaspeţi a fost eliminat Romario Benzar, în minutul 90+1, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Benzar îl primise pe primul cu aproximativ două minute în urmă.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 34 de puncte, 2. FC Argeş - 28, 3. UTA - 28, 4. Gaz Metan Mediaş – 26, 5. Astra Giurgiu - 24, 6. FC Viitorul – 23, 7. FC Voluntari - 23, 8. Dinamo – 21, 9. FC Hermannstadt – 20, 10. Poli Iaşi – 17.

Vezi mai jos reacţiile celor doi antrenori de la finalul partidei. Toate reacţiile sunt pe canalul LOOK SPORT de YouTube.

-------------------------------

Hermannstadt - Viitorul Constanţa 0-0

Echipele de start:

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruţ – C. Belu, Dâlbea, Addae, P. Petrescu – A. Sîntean, Yazalde;
Rezerve: A. Pop – Măţel, Vodă, Pires, Alhassan, Sebaihi, Aosman, Aralica, D. Mayoral

Viitorul: V. Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc – Grădinaru, Artean, Grameni – A. Ciobanu – Tsoumou, Jo;
Rezerve: Căbuz – Pedroso, G. Ganea, Buta, Dănuleasa, Chiţu, Grosu, Mălăele, Ely Fernandes

Minutul 90+2: Romario Benzar este eliminat. Căpitanul celor de la Viitorul vede două avertismente în doar două minute şi este trimis mai repede la vestiare.

Minutul 65: Romario Pires are o şansă bună la scurt timp după ce a intrat pe teren. Fotbalistul celor de la Hermannstadt a şutat de la 25 de metri şi l-a întins serios pe Cojocaru, care a respins în corner.

Minutul 41: Acelaşi Petrişor Petrescu este protagonist la urmatoarea ocazie a sibienilor. Mijlocaşul trage în forţă, balonul este uşor deviat şi se strecoară puţin pe lângă bara dreaptă a porţii.

Minutul 27: Petrişor Petrescu execută un corner din banda stângă, defensiva adversă respinge până la Dâlbea, care trimite mult peste poartă din marginea careului.

Minutul 20: Benzar trimite din lovitură liberă puţin peste poartă.

Minutul 4: Tsoumou încearcă un şut prin surprindere de la 30 de metri, dar Cristiano prinde fără mari probleme.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

Viitorul a pierdut surprinzător etapa trecută cu Dinamo, 0-1, pe teren propriu, şi şi-a complicat şi mai mult viaţa în  Casa Liga 1. Echipa lui Gică Hagi se află practic pe marginea prăpastiei. În acest moment, Viitorul e pe loc de baraj, iar situaţia poate scăpa oricând de sub control.

Nici pentru Hermannstadt lucrurile nu stau deloc bine. Echipa preluată de Anamaria Prodan e penultima în clasament şi are trei înfrângeri din cinci meciuri jucate în play-out. Altfel spus, revirimentul ardelenilor întârzie, iar situaţia este deja delicată. Totuşi sibienii au dat semne de viaţă runda, trecută, pe terenul unei contracandidate, şi au reuşit o victorie preţioasă, 1-0, la Voluntari.

Meciul dintre Hermannstadt şi Viitorul este programat miercuri, de la ora 14.15 şi va fi transmis în direct de Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele