Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Higuain s-a decis. Unde vrea să joace fotbalistul lui Juventus

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19397040/1/higuain-1.jpg

Gonzalo Higuain este foarte aproape de a semna cu Boca Juniors, anunţă presa internaţională. Mutarea s-ar putea realiza în această vară, dar argentinienii ar trebui să achite o sumă de bani către Juve.

Situaţia este cel puţin bizară, deoarece Higuain a declarat nu de mult că doreşte să îşi încheie cariera la River Plate, marea rivală din campionat, club la care şi-a făcut junioratul.

De asemenea, Gonzalo Higuain (32 de ani) a primit o ofertă din prima ligă a Statelor Unite ale Americii (MLS), din partea celor de la DC United, acolo unde evoluează fratele său Federico, recent transferat de la Columbus Crew.

DC United ocupă locul 6 în capionat după 2 etape disputate. Campionatul este suspendat în prezend din cauza pandemiei de Coronavirus, iar reluarea acestuia nu a fost încă stabilită.

Lui Gonzalo Higuain îi expiră acordul cu Juventus în această vară. Atacantul a evoluat în 23 de partide în acest sezon de Serie A şi a punctat de 5 ori. De asemenea, pentru ”bătrâna doamnă” a disputat 7 partide în Champions League şi a marcat 2 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele