Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Hoban şi Latovlevici vor continua la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20248571/1/rps8534.jpg

Marius Şumudică îşi face lotul la CFR Cluj, pentru a încerca să păstreze titlul în Ardeal şi la finalul campionatului viitor din Casa Liga 1. Noul antrenor al CFR-ului a decis să păstreze în echipă doi dintre fotbaliştii care au fost trecuţi pe lista neagră de conducere, până ca el să vină.

Aşa se face că Ovidiu Hoban (38 de ani) şi Iasmin Latovlevici (35 de ani) vor continua la campioana României, conform ProSport. Marius Şumudică a hotărât că are în continuare nevoie de ei, fiind doi fotbalişti cu mare experienţă.

Hoban a jucat 36 de meciuri pentru CFR Cluj în sezonul precedent, în timp ce Latovlevici a jucat mult mai puţin. Şi-a făcut apariţia pe teren de numai nouă ori.

CFR Cluj a reluat săptămâna trecută antrenamentele, după o scurtă vacanţă prilejuită de încheierea sezonului. Campioana Ligii 1 în ultimele patru ediţii a fost condusă în premieră de către Marius Şumudică, noul antrenor. Înaintea meciurilor din preliminariile Ligii Campionilof, CFR Cluj are programat un stagiu de pregătire în Austria.

Campioana României şi-a stabilit 5 meciuri amicale în Austria, iar adversarii sunt FC Wels, Ludogoreţ, Akademia Puskas, Dinamo Moscova şi Ujpest.

Marius Şumudică (50 de ani) vrea să schimbe sistemul de joc la CFR Cluj. Deşi preferă formula 3-5-2, Şumudică vede mai productiv un sistem 4-2-3-1 la campioana României.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele