Ultima oră
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

Hoffenheim, prima echipă din Bundesliga în carantină

Bundesliga Publicat pe 11 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19583296/2/hoffenheim-1.jpg

Echipa TSG Hoffenheim, care are cel puţin cinci cazuri de coronavirus, a devenit, miercuri, prima formaţie din Bundesliga care intră în carantină după reluarea competiţiilor, în mai, relatează presa internaţională.

  • Bundesliga se vede pe posturile LOOK!

Jucătorii Sebastian Rudy şi Ishak Belfodil, precum şi un membru al stafului tehnic, au fost testaţi pozitiv miercuri. Anterior, au fost găsiţi infectaţi Munas Dabbur şi Robert Skov.

Săptămâna trecută, Hoffenheim a jucat în Liga Europa cu Slovan Liberec, echipă care a avut 15 jucători indisponibili din cauza coronavirusului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele