Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Hoffenheim se alătură cluburilor engleze şi va boicota reţelele de socializare timp de trei zile

Bundesliga Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20142356/2/bundesliga.jpg


Gruparea Hoffenheim se alătură cluburilor engleze şi va boicota reţelele de socializare timp de trei zile, la finalul acestei săptămâni, pentru a protesta faţă de insultele rasiste la adresa jucătorilor.
  
În perioada 30 aprilie - 3 mai, clubul de pe locul 11 din Bundesliga îşi va închide conturlle de Facebook, Twitter şi Instagram.
 
«Din păcate, reţelele de socializare au devenit un loc pentru a ne revărsa frustrarea şi ura. Este momentul să luptăm activ pentru toleranţă, respect şi umanitate», a declarat responsabilul media al clubului, Christian Frommert. 
 
Doi jucători ai echipei Hoffenheim, Ryan Sessegnon şi Diadie Samassekou, au fost recent victime ale atacurilor rasiste online.
 
Tot în acest weekend, cluburile din Premier League, a doua ligă engleză şi Superliga feminină, vor boicota reţelele de socializare. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele