Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Hoffenheim se alătură cluburilor engleze şi va boicota reţelele de socializare timp de trei zile

Bundesliga Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20142356/2/bundesliga.jpg


Gruparea Hoffenheim se alătură cluburilor engleze şi va boicota reţelele de socializare timp de trei zile, la finalul acestei săptămâni, pentru a protesta faţă de insultele rasiste la adresa jucătorilor.
  
În perioada 30 aprilie - 3 mai, clubul de pe locul 11 din Bundesliga îşi va închide conturlle de Facebook, Twitter şi Instagram.
 
«Din păcate, reţelele de socializare au devenit un loc pentru a ne revărsa frustrarea şi ura. Este momentul să luptăm activ pentru toleranţă, respect şi umanitate», a declarat responsabilul media al clubului, Christian Frommert. 
 
Doi jucători ai echipei Hoffenheim, Ryan Sessegnon şi Diadie Samassekou, au fost recent victime ale atacurilor rasiste online.
 
Tot în acest weekend, cluburile din Premier League, a doua ligă engleză şi Superliga feminină, vor boicota reţelele de socializare. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele