Ultima oră
Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România” Un fotbalist din Casa Liga 1 pune pune ”sare pe rană” cu privire la Sheriff Tiraspol. ”Este peste toate echipele din România”
VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat VIDEO | Becali, ars la buzunare. Amendă usturătoare pentru FCSB, din cauza fanilor. Nici Dinamo nu a scăpat
Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20 Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20
Aproape de o nouă dramă! Un jucător legitimat la FC Nantes este în comă indusă, după ce i s-a făcut rău la antrenament Aproape de o nouă dramă! Un jucător legitimat la FC Nantes este în comă indusă, după ce i s-a făcut rău la antrenament
NEWS ALERT | Convocările preliminare ale lui Rădoi pentru meeciurile Românâiei cu Germania şi cu Armenia NEWS ALERT | Convocările preliminare ale lui Rădoi pentru meeciurile Românâiei cu Germania şi cu Armenia
Alex Ioniţă a fost pus în temă de un fost internaţional: „Trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Rapid i-a întins o mână de ajutor” Alex Ioniţă a fost pus în temă de un fost internaţional: „Trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Rapid i-a întins o mână de ajutor”

Hoffenheim se alătură cluburilor engleze şi va boicota reţelele de socializare timp de trei zile

Bundesliga Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20142356/2/bundesliga.jpg


Gruparea Hoffenheim se alătură cluburilor engleze şi va boicota reţelele de socializare timp de trei zile, la finalul acestei săptămâni, pentru a protesta faţă de insultele rasiste la adresa jucătorilor.
  
În perioada 30 aprilie - 3 mai, clubul de pe locul 11 din Bundesliga îşi va închide conturlle de Facebook, Twitter şi Instagram.
 
«Din păcate, reţelele de socializare au devenit un loc pentru a ne revărsa frustrarea şi ura. Este momentul să luptăm activ pentru toleranţă, respect şi umanitate», a declarat responsabilul media al clubului, Christian Frommert. 
 
Doi jucători ai echipei Hoffenheim, Ryan Sessegnon şi Diadie Samassekou, au fost recent victime ale atacurilor rasiste online.
 
Tot în acest weekend, cluburile din Premier League, a doua ligă engleză şi Superliga feminină, vor boicota reţelele de socializare. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele