Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Hummels e afectat de autogolul din meciul cu Franţa. "Înfrângerea ne doare pe toţi, dar în special pe mine. Ne putem îmbunătăţi jocul"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20248155/1/hummels.jpg

Franţa a câştigat derby-ul cu Germania, scor 1-0, în prima rundă din grupa F a EURO 2020. Germania a pierdut în premieră meciul de deschidere de la un Campionat European. Fundaşul Mats Hummels, care a fost protagonistul nefericit al unui autogol, a declarat că este afectat de această situaţie, dar este convins că echipa poate juca mai bine.

A fost un meci tacticizat la Munchen, cu puţine ocazii clare de gol. În faţa a 13.000 de spectatori, Mats Hummels a trimis mingea în propria poartă în minutul 20, după centrarea lui Lucas Hernandez din stânga.

Autogolul lui Hummels a fost primul al unei reprezentative germane la un Campionat European.

Ambele echipe s-au concentrat pe faza defensivă, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 1-1.

“Înfrângerea ne doare pe toţi, dar în special pe mine pentru golul înscris în propria poartă. Am dat totul şi am dus o luptă grozavă. Ştim, de asemenea, că ne putem îmbunătăţi jocul. Dar s-a văzut că vrem să participăm la acest turneu, că vrem să generăm entuziasm şi să avem succes”, a spus Mats Hummels.

Autogolul lui Hummels este al treilea de până acum la EURO 2020, după cele ale lui Merih Demiral (Turcia) şi Wojciech Szczesny (Polonia). Niciodată în istoria Campionatului European nu s-au înregistrat mai mult de trei autogoluri într-un turneu final.

Portugalia şi Franţa au maximum de puncte în grupa F, după prima rundă. Portugalia a învins Ungaria cu 3-0, tot marţi. În runda a doua, pe 19 iunie, Portugalia înfruntă Germania, la Munchen, iar Franţa merge la Budapesta pentru partida cu Ungaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele