Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

I-au făcut pe plac lui Uhrin. Gaz Metan a transferat un fotbalist cu selecţii în naţionala Portugaliei de tineret

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19464366/1/sam.jpg

Idrisa Sambu (22 de ani) este noul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaş. Ardelenii au realizat această mutare, din dorinţa de a completa golurile lăsate în compartimentul ofensiv, cauzate de plecarea lui Sergiu Buş la FCSB.

Noul venit a evoluat pentru naţionalele de tineret ale Portugaliei la nivel U-15, U-16, U-17 şi U-18. Sambu vine din postura de jucător liber de contract, după ce la 1 iulie i-a expirat acordul cu cei de la Spartak Moscova 2.

”Atacantul în vârstă de 22 ani, născut în Guinea-Bissau dar care are şi cetăţenie portugheză, a semnat vineri după-amiaza cu Gaz Metan. Acesta va îmbrăca tricoul alb-negru în următorii doi ani.

Idrisa Sambu a evoluat ultima dată pentru Spartak Moscova 2, iar anterior la Mouscron în Belgia. În perioada junioratului acesta a jucat pentru mai multe echipe din Portugalia”, au anunţat ”găzarii”, pe site-ul oficial.

Proaspătul transfer este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 250.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri