Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

I-au ieşit doi din trei! Gică Hagi, aproape să obţină o avere prin vânzarea a doi dintre cei mai buni ”tricolori mici”

România U21 Publicat de Emanoil Ursache pe 31 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20088972/1/3n6a9310.jpg

Din cei trei fotbalişti pe care i-a trimis Viitorul Constanţa la naţionala de tineret a României U21 pentru CE 2021, Gică Hagi este aproape să se despartă de doi dintre aceştia în perioada următoare de transferuri.

Dacă atacantul George Ganea nu a rupt gura târgului la turneul final, fundaşul lateral Radu Boboc şi mijlocaşul central Andrei Ciobanu au primit deja primele oferte, informează ziare.com.

Remarcat pentru prestaţiile din meciurile în care a fost folosit, cu Olanda U21 şi Ungaria U21, Radu Boboc şi-a exprimat intenţia de a părăsi echipa constănţeană, conform sursei citate, doar dacă oferta venită pentru el avantajează şi trupa patronată de Gică Hagi. Boboc (21 de ani) îşi doreşte să plece pentru a prinde un contract mai bun, iar ”Regele” şi-ar da acordul dacă oferta ar fi pe măsura aşteptărilor sale.

În acelaşi timp, şi de autorul unui eurogol contra Olandei U21, Andrei Ciobanu, s-au interesat mai multe echipe din România şi din afara graniţelor. Mijlocaşul central, în vârstă de 23 de ani, este pregătit şi el de o nouă provocare în cariera sa.

1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ciobanu şi a lui Radu Boboc, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele