Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Ianis Hagi a renunţat la Pietro Chiodi şi a semnat cu o firmă uriaşă de impresariat: "Tata mi-a spus de ei!" Ce jucători mari mai sunt sub contract

Stranieri Publicat pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19375980/2/vlcsnap-2020-05-29-13h19m31s016.png

Ianis Hagi a dezvăluit că mutarea la Glasgow Rangers a fost perfectată prin intermediul noii firme de impresariat cu care a semnat, după ce a renunţat la colaborarea cu Pietro Chiodi.

Hagi jr. a semnat cu AC Talent, o firmă mare de impresariat pe care i-a prezentat-o chiar tatăl său.

  • Pique, Umtiti, Rakitic sau Lucas Vazquez sunt doar câţiva dintre juctătorii reprezentaţi de AC Talent.

Ianis a semnat un contract pe cinci ani cu Rangers, după ce scoţienii s-au înţeles cu Genk în privinţa transferului definitiv al românului.    

"Tata mi-a spus de ei imediat după ce am încheiat contractul cu Pietro (n.r. Chiodi). Eu sincer nu voiam să semnez, voiam să am o perioadă în care să stau singur, să aştept, să văd ce se întâmplă!

Le-am şi transmis agenţilor mei că prima opţiune pentru mine e Rangers, dacă ei mă vor şi au posibilitatea să mă cumpere", spune Ianis Hagi.


Jucători aflaţi sub contract cu AC Talent

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19375980/3/jucatori-ac-talent.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele