Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ianis Hagi: de ce a ales Rangers. Sfatul primit de la Gică Hagi înainte să semneze: "Doar aşa poţi deveni un star"

Stranieri Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19447615/1/ih.jpg

Ianis Hagi s-a transferat definitiv la Glasgow Rangers în această vară, iar mutarea s-a făcut după ce tatăl său l-a sfătuit în acest sens, argumentul principal fiind că grupul de jucători aflaţi acum sub comanda lui Steven Gerrard îl poate propulsa pe tânărul mijlocaş la un nivel superior.''

Hagi pentru Hagi: "La Rangers ai colegi extraordinari"

Gheorghe Hagi a vorbit pentru Daily Record despre decizia luată de fiul său în această vară, precizând că a avut un cuvânt greu de spus în acest transfer.

"Joci într-o echipă puternică la Rangers, cu câţiva jucători excepţionali! Vei fi şi tu mai bun dacă rămâi alături de ei", i-ar fi spus "Regele" fiului său.

Hagi a explicat de ce gândeşte aşa: "Un jucător poate deveni un amre star doar dacă are alături colegi faorte buni. Eu am luat toate laudele pentru performanţa României de la CM 1994, dar adevărul e că am fost capabil să joc atât de bine doar pentru că am avut colegi de o calitate excepţională alături de mine.

Toti au tras din greu pentru ca eu să primesc mingea la fiecare ocazie. Am avut un spirit de echipă incredibil"
, a declarat Hagi, citat de Daily Record.

Ianis Hagi a evoluat la Rangers sub formă de împrumut, în a doua parte a sezonului trecut, iar prestaţiile sale i-au convins pe scoţieni să-l cumpere definitiv pe român de la Genk. Sezonul din Scoţia a debutat la începutul lunii august, iar Ianis Hagi a fost titular în ambele partide disputate până acum de Rangers, ambele încheiate cu victorii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele