Ultima oră
”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor ”Se poate şi mai bine”. Dorinel Munteanu, decizie finală cu privire la echipa pe care o va pregăti sezonul viitor
George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV George Galamaz a dezvăluit care e echipa sa de suflet: "M-au înjurat" | VIDEO EXCLUSIV
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Moura înscrie în proprie poartă VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Moura înscrie în proprie poartă
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”

Ianis Hagi, în echipa săptămânii din Europa League. Cum arată primul 11

Europa League Publicat pe 21 feb 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19273648/2/hagi1.jpg

Ianis Hagi, care a înscris joi două goluri în meciul Glasgow Rangers - Braga, scor 3-2, face parte din echipa săptămânii în Liga Europa.

Ianis a fost cel mai bun om de pe teren în partida de joi seară, iar performanţa sa nu a trecut neobservată, fiind inclus într-un prim 11 din care mai fac parte jucători precum Diego Godin, Ruben Neves sau Filip Kostic.

All-star XI este format din următorii jucători:

Portar

Pau López (AS Roma) – locul 44 în clasamentul FedEx Performance Zone (+181)

Fundaşi

Mathías Olivera (Getafe) – locul 39 (+185)
Sebastián Coates (Sporting) – 32 (+277)
Diego Godín (Inter) – 19 (+119)
Almamy Touré (Frankfurt) – 35 (+113)

Mijlocaşi

Diaichi Kamada (Frankfurt) – 9 (+246)
Ianis Hagi (Rangers) – locul 34 (+841)
Rúben Neves (Wolverhampton) – 13 (+65)

Atacanţi

Filip Kostić (Frankfurt) – 1 (-)
Luciano Vietto (Sporting) – 82nd (+474)
Diogo Jota (Wolverhampton) – 2 (+30)

Diogo Jota, jucătorul săptămânii în Liga Europa

Fotbalistul echipei Wolverhampton, Diogo Jota, a fost ales jucătorul săptămânii în Liga Europa, în urma voturilor primite pe site-ul UEFA.

Jota a înscris trei goluri, joi seară, în meciul de pe teren propriu cu Espanol Barcelona, scor 4-0, din 16-imile Ligii Europa.

Printre nominalizaţi a fost şi Ianis Hagi, care a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers în partida cu Braga, scor 3-2.

Au mai fost nominalizaţi Kamada (Eintracht Frankfurt, trei goluri la meciul cu Salzburg) şi Vietto (Sporting, un gol la meciul cu Istanbul Başakşehir).

GOLURILE LUI IANIS

Steven Gerrard: "Ianis Hagi este un talent remarcabil"

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerard, l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce tânărul fotbalist a marcat două goluri în Liga Europa.

"Ianis Hagi este un talent remarcabil şi această scenă a fost făcută pentru el. Era multă presiune pe el, tatăl lui a fost în public în acaestă seară pentru prima dată pe Ibrox. Are spirit de luptă în el. Nu este numai talent, este luptă. Vrea să câştige. El a fost cel care a adus magia şi scânteia care ne-au readus în joc. Primul gol a fost extraordinar, pătrunderea în interior şi şutul cu piciorul stâng, pe care îl credeam că este cel slab al lui, dar încă nu sunt sigur, a fost o remarcabiă finalizare. Apoi să ai îndrăzneală să încerci al doilea de la peste 25 de metri, să ai încredere. Am avut un pic de noroc, dar uneori în acest meci trebuie să-ţi faci singurul norocul şi el cu siguranţă a meritat asta", a declarat Gerrard, potrivit Daily Record.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele