Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Ianis Hagi, mesaj special pe site-urile de socializare după calificarea naţionalei U21 la EURO

România U21 Publicat pe 18 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19621765/1/ianis-hagi.jpg

Entuziasmul e la cote maxime la naţionala României U21, după calificarea la EURO. Decarul şi căpitanul tricolorilor în partida cu Danemarca, Ianis Hagi, a transmis un mesaj pe Instagram, prin care promite că ceea s-a întâmplat la EURO 2019 se poate repeta cu România U21 şi la EURO 2021.

După EURO 2019, scriam aici că acea performanţă ne face să visăm la mai mult şi că turneul final din Italia a fost doar episodul 1…

Ne-am ţinut de promisiune şi am ajuns la episodul 2, la fel de motivaţi şi de onoraţi să jucăm pentru România la un Campionat European.

Numărul 10 şi banderola de căpitan înseamna enorm pentru mine: responsabilitate şi mândrie. Vreau să ne bucurăm împreună şi vara viitoare. Hai, România!”, a postat Ianis Hagi, pe Instagram.

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, după un penalti uşor acordat de arbitru şi au avut superioritate numerică din minutul 58, după un cartonaş roşu, de asemenea uşor acordat.

România trebuia să câştige pentru a fi sigură de calificare, dar înfrângerea suferită, tot marţi, de Belgia (locul 2, în grupa a noua), scor 2-3, în Bosnia-Herţegovina, a făcut ca tricolorii să poată ajunge la turneul final şi cu un rezultat de egalitate. 

România este a patra în ierarhia formaţiilor de pe locul al doilea şi mai poate fi întrecută doar de Islanda (locul 2, în Grupa 1), echipă al cărui meci din Armenia a fost amânat, din cauza conflictului militar din Nagorno-Karabah.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele