Ultima oră
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat

Ianis Hagi, printre jucătorii remarcaţi de Slavia Praga, înaintea duelului cu Rangers din optimile Europa League. "Şi-a confirmat calitatea"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20056675/2/profimedia-0592615315.jpg

Slavia Praga şi Glasgow Rangers se înfruntă joi, 11 martie, de la ora 19:55, în manşa tur din optimile de finală ale Europa League. Va fi duelul dintre mijlocaşii români Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi, în direct pe Look Sport. Gruparea cehă a analizat punctele forte ale noii campioane a Scoţiei, iar Ianis Hagi a fost printre jucătorii remarcaţi.

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi sunt anunţaţi titulari în partida de joi. Stanciu (27 de ani) are 8 goluri şi 6 pase decisive în acest sezon pentru Slavia Praga. Hagi (22 de ani) a reuşit 7 goluri şi 11 pase decisive pentru Rangers.

Rangers are un plus de moral, după ce a sărbătorit câştigarea titlului în Scoţia. Gruparea pregătită de către Steven Gerrard este neînvinsă în campionat, la fel precum Slavia Praga în Cehia. Echipa lui Nicolae Stanciu este aproape de un nou titlu, în condiţiile în care are un avans de 14 puncte faţă de rivala Sparta Praga.

"Care sunt vedetele adversarului nostru din Europa League? Chiar dacă Rangers nu pare la prima vedere la nivelul echipei Leicester, pe care Slavia a eliminat-o în faza precedentă din Europa League, găsim un număr mare de nume cunoscute în echipa scoţiană. Cel mai mare nume este pe banca tehnică.

Atacantul columbian Alfredo Morelos este într-o formă excepţională, a încris 7 goluri în ultimele 9 meciuri. A înscris de trei ori în Europa League. Va fi convocat la echipa naţională a Columbiei, pentru care a jucat deja trei meciuri de calificare la Cupa Mondială.

Ryan Kent, jucător format de Liverpool, a înscris 8 goluri în 32 de meciuri, la care se adaugă 9 pase de gol. La fel ca Morelos, este într-o formă excelentă. A înscris patru goluri în ultimele cinci meciuri, apărarea Slaviei Praga trebuie să aibă mare grijă.

Ianis Hagi, colegul lui Nicolae Stanciu la echipa naţională a României şi fiul faimosului Gheorghe Hagi. Talentatul jucător în vârstă de 22 de ani va juca în banda dreaptă pentru Rangers. Şi-a confirmat calitatea din nou, iar Rangers l-a cumpărat după jumătate de an în care a fost împrumutat de la Genk. Tatăl său este legendarul Gheorghe Hagi, care a jucat pentru Real Madrid şi Barcelona.

Cea mai mare vedetă de la Rangers este Steven Gerrard, care antrenează echipa din sezonul 2018-2019. A venit ca un antrenor fără experienţă, dar a reuşit o performanţă senzaţională: titlul cu numărul 55 în Scoţia. Echipa nu a pierdut în acest sezon în campionat şi în Europa League. 38 de victorii, 6 egaluri şi un eşec în Cupă. Steven Gerrard îşi continuă cariera fascinantă, după rezultatele obţinute ca jucător", este analiza publicată pe site-ul echipei Slavia Praga.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20056675/4/rangers-sarbatoare-titlu.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele