Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Ianis Hagi s-a vindecat de Covid-19. Presa italiană scrie că Dennis Man s-ar fi infectat cu virusul asiatic

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20403163/1/ianis-hagi.jpg

Mijlocaşul Ianis Hagi s-a vindecat de Covid-19 şi şi-a reluat antrenamentele cu echipa lui de club, Glasgow Rangers, informează presa scoţiană.

Hagi jr. a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la 7 septembrie, în timp ce se afla în cantonament cu echipa naţională, la Skopje. El ar fi contractat virusul din focarul care a existat la Rangers.

"Ianis s-a întors şi s-a antrenat, părea destul de sprinten", a declarat secundul Gary McAllister, pentru presa scoţiană.

Rangers va evolua, miercuri, pe teren propriu, cu Livingston, în Cupa Ligii Scoţiei.

În Italia, Parma a anunţat că un jucător din cadrul echipei antrenate de Enzo Maresca a fost testat pozitiv.

Presa italiană a speculat că ar fi vorba de atacantul Dennis Man, care nu a fost convocat în lot pentru meciul din deplasare cu Ternana, din etapa a V-a a Serie B, întâlnire programată tot miercuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele