Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ianis Hagi, taxat de o legendă a României: ”Atitudinea lui trebuie schimbată!”

Echipa nationala Publicat pe 19 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19622408/1/de.jpg

Florin Răducioiu susţine că România are câţiva fotbalişti de viitor, însă aceştia nu au confirmat la un nivel suficient de bun pentru a fi luaţi în calcul drept o opţiune pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Fostul atacant al României s-a arătat optimist asupra viitorului naţionalei, însă s-a declarat a fi şi o persoană realistă în acelaşi timp.

"Noi avem câţiva jucători interesanţi, dar încă nu au confirmat. Nu ne putem baza încă pe ei. Eu mă refer în preliminariile Campionatului Mondial. Sunt optimist pentru ce urmează, dar sunt şi realist în acelaşi timp. Deocamdată, aceşti jucători de la lotul de juniori nu au confirmat încă într-o manieră foarte convingătoare.”, a spus Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Omul cu 21 de goluri pentru România în 40 de selecţii l-a criticat, de asemenea, pe Ianis Hagi, de la care are aşteptări mult mai mari, în special în privinţa atitudinii.

”În momentul în care echipa naţională te cheamă, chiar şi cea de tineret, pentru un singur meci decisiv, trebuie să te duci cu cea mai mare plăcere, cu cea mai mare ambiţie, cu cea mai mare convingere, pentru a ajuta acea echipă, chiar dacă tu vii de la echipa naţională mare. Sunt pretenţii mari, pentru că e un jucător interesant. Bineînţeles că mă aştept la mai mult de la el pentru că are calităţi, e vorba de atitudinea lui care trebuie schimbată.", a declarat Florin Răducioiu, despre Ianis Hagi, conform sursei citate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri