Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Ianis Hagi, titular în Rangers - Celtic? Reacţia lui Gerrard

Stranieri Publicat pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19837851/3/ianis-hagi-a.jpg

Ianis Hagi pare că începe să redevină un jucător important pentru Rangers, după o perioadă nu foarte bună în care se întâlnea destul de des cu banca de rezerve. Mijlocaşul român a oferit o pasă de gol în partida cu St. Mirren, câştigată cu scorul de 2-0.

  • Pentru Rangers urmează marele derby cu Celtic. Partida e pe Look Sport +, sâmbătă de la 14:00

Steven Gerrard a remarcat şi el evoluţia bună a lui Ianis Hagi şi a vorbit despre acest lucru la final de meci.

Avem jucători în mare formă. Joe Aribo şi Glen Kamara au avut, din nou, performanţe foarte bune. Ianis Hagi a contribuit iar cu un assist. Sunt multe lucruri pozitive în jocul nostru. Nu am luat gol nici astăzi, am ştiut să profităm de ocaziile avute, ştiam că putem marca aici. Ce-i drept, stilul nostru a fost puţin neuniform azi. Dar jucătorii nu au dezamăgit, au fost agresivi şi foarte bine organizaţi”, a spus Gerrard la conferinţa de presă.

Antrenorul a vorbit şi despre derby-ul cu Celtic, despre cine ar putea să intre din primul minut pe teren. 

O să selectez o echipă care poate câştiga cu Celtic. Nu neapărat cu cine a marcat sau a fost în formă în ultima vreme. Nu va fi una bazată pe sentimente, ci un 11 care ne poate aduce cele trei puncte”, a continuat tehnicianul.

Glasgow Rangers a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa St. Mirren, în etapa a XXI-a a campionatului scoţian de fotbal. În minutul 27, Hagi a recuperat o minge în jumătatea adversă, i-a pasat în careu lui Roofe, care a marcat cu un şut din unghi, de la aproxiamtiv opt metri, lateral-stânga.

Morelos a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 38, după o gravă greşeală a unui adversar, care a pasat încet către propriul portar. Hagi a jucat 80 de minute, fiind înlocuit de Bongani Zungu.

În urma acestui rezultat, Rangers este lider, cu 59 de puncte, echipă urmată de Celtic Glasgow, cu 43 de puncte, din 18 meciuri, şi de Aberdeen, 38 de puncte, din 19 partide.

St. Mirren (18) este pe locul 7, cu 21 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele