Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ianis Stoica, după prima ”dublă” în tricoul FCSB-ului: ”Ne-au egalat pe lipsa de concentrare. Experienţa şi-a spus la final cuvântul”

FCSB Publicat pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20404023/1/agfzad01n2fjyja0ytdimgflmtgymwe5ngu3nje2zjniyje2za-thumb.jpg

Ianis Stoica a recunoscut că FCSB a avut probleme mari de concentrare cu CS Hunedoara, care deşi evoluează în Liga 3 a reuşit să egaleze formaţia roş-albastră, deşi vicecampioana României a avut trei goluri în faţă.

Stoica s-a arătat totuşi bucuros că primeşte minute din partea antrenorului Edi Iordănesu şi a punctat asupra faptului că în final experienţa s-a dovedit decisivă pentru stabilirea formaţiei calificate în optimile Cupei României.

”Mă simt bine, mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa cu cele două goluri şi sunt fericit pentru calificare. Ne-au egalat pe lipsa de concentrare. În fotbal orice este posibil, ca o echipa de liga a treia să întoarcă o echipa care se bate an de an la titlu.

Experienţa şi-a spus la final cuvântul. Pentru mine este un sezon bun, mister îmi dă minute. Este foarte frumos să joci cu spectatori. Şi noi să le oferim fotbal de calitate ca să revină pe stadion”, a declarat Ianis Stoica, autor al unei ”duble” în meciul cu CS Hunedoara.

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), pe CS Hunedoara, din liga a treia, după prelungiri.

Au marcat: Vlad 58', Hergheligiu 70', Simon 83' / Stoica 19', 50', Oaidă 31', Musi 95', Valentin Gheorghe 98'.

Edward Iordănescu a trimis pe teren următoarea echipă, în meciul de miercuri: Straton - Haruţ, Cristea, Miron, Radunovici - Şut, Oaidă, Olaru - Budescu, Dumiter, I. Stoica. Au intrat pe parcurs Valentin Gheorghe, Creţu, Ovidiu Popescu, Musi şi Cordea.

În optimi s-au mai calificat Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, Minaur Baia Mare, FC U Craiova 1948, Rapid Bucureşti. Dunărea Călăraşi, FC Argeş, FC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş, Chindia Târgovişte, Poli Timişoara şi FC Buzău.

Joi, sunt programate ultimele meciuri din faza şaisprezecimilor, care vor avea loc astfel:

Ora 16.00: CSO Filiaşi - UTA;

Ora 18.45: Ripensia Timişoara - Dinamo;

Ora 21.30: CS Universitatea Craiova - CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele