Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ianis Stoica, în vizorul celor de la Arsenal! ”A revenit foarte motivat la clubul care l-a crescut şi poate reuşi un transfer”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20476606/1/ianis-stoican-fb.jpg

Ianis Stoica (18 ani) are cel mai solid sezon al carierei. Este printre cei mai buni tineri din Casa Liga 1 şi poate aduce în conturile FCSB-ului o sumă mare de bani. În acest moment însă, puştiul nu este de vânzare, lucru recunoscut de patronul formaţiei bucureştene, Gigi Becali.

Finanţatorul vicecampioanei a fost întrebat de eventuala monitorizare a lui Arsenal faţă de Ianis Stoica şi a declarat că nu ştie nimic. Mai aşteaptă să treacă timpul, iar apoi să îl vândă pentru o sumă cât mai mare de bani

Monitorizat de Arsenal

Presa britanică anunţă că fiul lui Pompiliu Stoica ar putea ajunge la Arsenal, dacă va continua să progreseze. Un transfer la un nume atât de important din Premier League ar fi o lovitură de imagine pentru FCSB, dar şi pentru fotbalul românesc.

"Sub contract până în 2023 cu cei de la FCSB, Ianis Stoica ar fi primit în trecut o ofertă de 1,5 milioane de euro. Fotbalul este în ADN-ul familiei sale, tatăl său Pompiliu fiind fost fundaş stânga la Steaua. Poate să joace ca atacant central sau mijlocaş ofensiv. Ultimele trei sezoane au fost sub formă de împrumut. Apoi a revenit foarte motivat la clubul care l-a crescut şi poate reuşi un transfer la Arsenal dacă îşi va continua progresul", scriu cei de la The Sun.

FCSB a refuzat împrumutul lui Ianis Stoica în Italia, la Bologna

 FCSB a avut ocazia să îl împrumute nu în urmă cu foarte mult timp. Potrivit lui Cristian Cernodolea, avocat sportiv, FCSB a primit o ofertă de împrumut pentru tânărul Stoica, dar şi o clauză posibilă de transfer, de 1.5 milioane de euro.

Propunerea a fost declinată de FCSB, chiar dacă a venit din fotbalul italian, de la Bologna. Cel mai probabil, oficialii vicecampioanei au considerat că propunerea nu e satisfăcătoare din punct de vedere financiar, astfel că Stoica nu a mai ajuns în Italia.

Înainte să dea gol de UTA, am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opţiune de cumpărare la sfârşitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna.Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul. 

Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. Dacă îşi va continua creşterea, cred că va avea o şansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare.

Din Italia, s-a spus despre Stoica faptul că ar avea «cattiveria», adică acea răutate. De multe ori, un jucător care are determinare, răutate poate ajunge mai sus decât unul mai talentat decât el”, a declarat Cernodolea, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele