Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ianis Stoica, incert înaintea derby-ul FCSB - CFR Cluj. Partida e în această seară, de la 20:00, pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

FCSB Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20567832/1/ianis-stoican-fb.jpg

Ianis Stoica ar putea absenta în partida din această seară a FCSB-ului, cu CFR Cluj. Mijlocaşul bucureştenilor este răcit, iar deocamdată nu se ştie dacă poate juca în derby-ul cu formaţia ardeleană. Orele premergătoare disputei vor decide dacă FCSB poate miza pe unul dintre cei mai în formă jucători ai ei sau nu.

  • FCSB – CFR Cluj, azi de la 20:00, pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

Se pare că nu e vorba de COVID, potrivit Fanatik, ci de o răceală. Vestea bună pentru FCSB este că Stoica s-a pregătit normal zilele precedente, alături de colegii săi, dar dacă nu va putea intra pe teren, atunci va fi înlocuit, foarte probabil, cu Claudiu Keşeru.

Ianis Stoica, 19 ani, are un parcurs bun de sezon la FCSB. În primele 18 meciuri a marcat de şapte ori şi este văzut ca un viitor fotbalist de bază în primul ”11” al vicecampioanei României. Este cotat de Transfermarkt la suma de 850.000 de euro.

FCSB – CFR Cluj, azi de la 20:00, pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

FCSB şi CFR Cluj, cele mai puternice echipe din fotbalul românesc din ultimii 15 ani, se duelează în etapa a 22-a din Casa Liga 1. Meciul care poate decide campioana României este transmis în direct de către Look Sport+, astăzi, de la ora 20:00.

Golurile, ratările, deciziile controversate de arbitraj ale brigăzii conduse de Sebastian Colţescu sau alte faze importante ale jocului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

Platforma PrimaPlay.ro reprezintă, de asemenea, o sursă de acces pentru microbiştii care îşi doresc să privească cel mai puternic meci de fotbal din România.

O victorie a liderei CFR Cluj, în contextul în care ”feroviarii” au deja un avans de zece puncte faţă de ”roş-albaştri” (57-47), ar putea încheia în mare măsură discuţiile cu privire la lupta pentru titlu. În timp ce formaţia clujeană încearcă să câştige al cincilea titlu consecutiv, FCSB îşi propune să rupă ”blestemul” locului doi. În cinci din ultimele şase ediţii ale Ligii 1, ”roş-albaştrii” au ieşit vicecampioni.

Palmaresul din ultimele zece confruntări din campionat este clar favorabil grupării din Gruia: şase victorii, două remize şi doar două eşecuri cu FCSB.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele