Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ianis Stoica rămâne la FCSB! Clubul nu îl vinde, în ciuda ultimelor speculaţii: ”Peste un an-doi îl cedăm”

FCSB Publicat pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20476164/1/ianis-stoican-fb.jpg

Ianis Stoica (18 ani) are cel mai solid sezon al carierei. Este printre cei mai buni tineri din Casa Liga 1 şi poate aduce în conturile FCSB-ului o sumă mare de bani. În acest moment însă, puştiul nu este de vânzare, lucru recunoscut de patronul formaţiei bucureştene, Gigi Becali.

Finanţatorul vicecampioanei a fost întrebat de eventuala monitorizare a lui Arsenal faţă de Ianis Stoica şi a declarat că nu ştie nimic. Mai aşteaptă să treacă timpul, iar apoi să îl vândă pentru o sumă cât mai mare de bani

Nu ştiu, să îl monitorizeze, că e bine pentru noi. Dacă vrea cineva să îl ia, îl ia peste un an-doi, acum nu e de vânzare. E puternic, are forţă, e inteligent, dă bine la poartă. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani, zici că are 23 de ani”, a declarat Becali, la Pro X.

Ianis Stoica are un parcurs bun de sezon la FCSB. În primele 14 meciuri a marcat de şase ori şi este văzut ca un viitor fotbalist de bază în primul ”11” al vicecampioanei României. Este cotat de Transfermarkt la suma de 450.000 de euro.

FCSB a refuzat împrumutul lui Ianis Stoica în Italia, la Bologna

 FCSB a avut ocazia să îl împrumute nu în urmă cu foarte mult timp. Potrivit lui Cristian Cernodolea, avocat sportiv, FCSB a primit o ofertă de împrumut pentru tânărul Stoica, dar şi o clauză posibilă de transfer, de 1.5 milioane de euro.

Propunerea a fost declinată de FCSB, chiar dacă a venit din fotbalul italian, de la Bologna. Cel mai probabil, oficialii vicecampioanei au considerat că propunerea nu e satisfăcătoare din punct de vedere financiar, astfel că Stoica nu a mai ajuns în Italia.

Înainte să dea gol de UTA, am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opţiune de cumpărare la sfârşitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna.Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul. 

Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. Dacă îşi va continua creşterea, cred că va avea o şansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare.

Din Italia, s-a spus despre Stoica faptul că ar avea «cattiveria», adică acea răutate. De multe ori, un jucător care are determinare, răutate poate ajunge mai sus decât unul mai talentat decât el”, a declarat Cernodolea, pentru GSP.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele