Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Ianis Zicu, chemat de Gică Hagi în noul proiect de mare anvergură al fotbalului românesc. ”L-am refuzat, îmi pare rău”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20245703/1/rps0998.jpg

Fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa e cel mai important proiect al verii în fotbalul românesc, iar antrenorul formaţiei rezultate are mari şanse să fie Gheorghe Hagi.

”Regele” l-a ofertat pe Ianis Zicu pentru a se alătura, dar tehnicianul care s-a despărţit recent de Farul a declinat oferta, deşi a punctat că i-ar fi plăcut să facă parte dintr-un asemenea colectiv.

"Lucrurile vor evolua şi vor ajunge într-o altă dimensiune pentru fotbalul românesc. Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanţa, pentru că aşa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani.

Fără să fiu antrenor, deci nu aş fi fost principal, dar să stau, să încep să stau lângă el şi să învăţ filosofia clubului pentru ca, în doi-trei ani, să devin eu antrenor.

L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu şi să iau deciziile singur, aşa simt că e bine pentru mine.

Deşi proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine. Eu aş fi fost antrenor în staff-ul domnului Hagi, el cred că va fi antrenor, el e şeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aş fi fost şi aş fi învăţat", a explicat Zicu, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele