Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"

Stranieri Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20018631/1/ianis-hagi-2.jpg


Calităţile tehnice incontestabile ale lui Ianis Hagi îl fac pe Ianis Zicu (37 de ani) să-l claseze pe mijlocaşul ofensiv român printre cel mai buni zece tineri jucători din fotbalul mondial.
 
La rândul său un fotbalist foarte tehnic, care scotea cu uşurinţă adversari din joc şi crea pericol în treimea adversă, Zicu face o declaraţie curajoasă şi îndeamnă fotbalul românesc să-l judece pe Hagi Jr. prin prisma lucrurilor pe care le poate face, nu prin cea a aşteptărilor mari care există de la el:
 
"Din punctul meu de vedere, trebuie să vedem la Ianis strict calităţile pe care le are. Are calităţi la un nivel foarte înalt, la viziune, la tehnică de lovire, la felul în care gestionează situaţiile din teren. Nu trebuie să aşteptăm de la Ianis să dribleze patru fotbalişti şi să meargă singur spre poartă. Sau să ia mingea în viteză maximă. Lucrurile astea nu poate să le facă. Dar ce poată să facă, cred că e în primii zece fotbalişti ai lumii, din categoria de vârstă pe care o are el. Cum loveşte mingea, cum pasează, cum gândeşte jocul", a declarat antrenorul Farului, pentru GSP.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele