Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ianovschi, după remiza anostă cu Mioveni: „Prea puţin fotbal”. Detalii despre accidentarea lui Cristi Tănase

FC Argeș Publicat de Răzvan Cîrceag pe 1 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20414472/2/dinamo-bucuresti-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-28-08-2021.jpg

CS Mioveni şi Argeş au încheiat 0-0 în derby-ul judeţului Argeş, la capătul unui meci foarte slab prestat de către cele două formaţii. Argeşenii rămân pe locul 9 în clasamentul din Casa Liga 1, în timp ce Mioveni a rămas pe 11. 

Mihai Ianovschi, antrenorul lui FC Argeş, a vorbit deschis şi a recunoscut că jucătorii prezenţi pe teren au avut o prestaţie slabă. Antrenorul argeşenilor a oferit şi detalii despre accidentarea lui Cristi Tănase. 

„După un meci ca ăsta pot spune că a fost prea multă încrâncenare şi prea puţin fotbal. Poate un plus pentru Mioveni, care a apelat la mingea lungă. Am avut probleme, dar în repriza a doua am schimbat sistemul şi am reuşit să împingem jocul. Suntem la al şaptelea meci în care nu primim gol, dar la capitolul ofensiv suntem datori.

Aş evita să fac remarci individuale după un meci, dar pentru că m-aţi întrebat de Kehinde Fatai, el are nevoie de timp. Vine după un an în care a stat, dar evoluţia lui a fost peste aşteptări. El vine după un an de pauză, deci este clar că are nevoie de timp. Latovlevici se vede că a avut jocuri, ritm, a fost altceva. S-a integrat repede. La Tănase sunt două variante - ori să ducă această pubalgie la limita suportabilului, ori să se opereze, ceea ce ar însemna o lungă perioadă de indisponibilitate”, a spus Ianovschi. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele