Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

Ibrahimovic îşi pregăteşte terenul. Ce va face după terminarea carierei de fotbalist

AC Milan Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20399413/1/ibrahimovic.jpg

Zlatan Ibrahimovic este pe final de carieră. La 39 de ani, suedezul începe să fie măcinat din ce în ce mai des de accidentări, având probleme de sănătate în ultima perioadă, destul de periodice şi destul de importante. Nu mai e mult până când se va retrage, astfel că se pregăteşte de viitorul său, care se leagă tot de fotbal.

Recent, impresarul lui Ibrahimovic, Mino Raiola, a declarat că suedezul vrea să se impună pe o funcţie de conducere, următoarea ocupaţie pe care o va avea fiind cea de preşedinte de club.

Vorbim despre viitorul lui în fiecare an. Este ca un bilet la ordin care expiră la fiecare 12 luni. Sunt sigur că în ziua în care nu se va mai simţi vioara întâi în orchestră, va spune ‘Am terminat’ şi va deveni preşedinte”, a declarat Mino Raiola, în presa internaţională.

În acest sezon de exemplu, Ibrahimovic a jucat doar un meci, 30 de minute, într-o partidă disputată de AC Milan în Serie A. Stagiunea trecută a evoluat în 27 de partide, a marcat de 17 ori şi a oferit trei pase decisive.

Acum, suedezul e cotat de transfermarkt.com la 4 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele