Ultima oră
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”

Ibrahimovic şi Lukaku riscă o suspendare drastică! Federaţia Italiană de Fotbal a deschis o anchetă, după incidentul din Cupa Italiei

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19944254/1/ibra-lukaku.jpg

Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat deschiderea unei anchete după incidentul din sferturile de finală ale Cupei Italiei, între suedezul Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) şi belgianul Romelu Lukaku (Inter Milano), potrivit Reuters.

Decizia iniţială a fost ca Ibrahimovic şi Lukaku să fie suspendaţi un meci în Cupa Italiei, după altercaţia şi schimbul dur de replici din derby-ul Milan-Inter, de marţea trecută, scor 2-1 pentru Inter după prelungiri.

Incidentul s-a petrecut în minutul 45, după un duel între Lukaku şi Romagnoli. Atacantul belgian a fost cel care a iniţiat conflictul, în care s-au implicat mai mulţi jucători din ambele echipe. Ibrahimovic şi Lukaku au primit câte un cartonaş galben din partea arbitrului. Ulterior, în minutul 58, Zlatan a fost eliminat.

AC Milan a anunţat că îl va apăra pe Zlatan Ibrahimovic dacă suedezul va fi acuzat de rasism, potrivit lui Paolo Maldini, directorul tehnic al ‘rossoneri’.

''Procurorul federal Giuseppe Chine a decis, în această dimineaţă, să deschidă o anchetă după incidentul dintre Ibrahimovic şi Lukaku. În cadrul anchetei, procurorul federal a decis să îl convoace pe arbitrul Paolo Valeri, care va fi audiat în următoarele ore pentru a clarifica decizia de acordare a sancţiunilor pentru cei doi fotbalişti'', se arată într-un comunicat al Federaţiei Italiene de Fotbal.

Romelu Lukaku va sta pe tuşă la partida tur Inter - Juventus Torino, din 2 februarie, din semifinalele Cupei Italiei. Totuşi, suspendarea lui ar putea fi prelungită în urma anchetei Federaţiei Italiene de Fotbal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele