Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Icardi, influenţat de soţie să refuze transferul la Newcastle. Atacantul se mulţumeşte cu statutul de rezervă la PSG

PSG Publicat pe 14 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20429846/1/icardi.jpg

Mauro Icardi (28 de ani), deşi nu joacă prea mult la PSG în ultimul timp, nu ia în calcul plecarea. Sau cel puţin transferul la Newcastle. Deşi gruparea din Anglia a devenit cel mai bogat club din lume, luând în calcul averea pe care o are noul patron, Icardi a spus pas unui eventual transfer acolo.

Atacantul ia decizii la indicaţiile soţiei Wanda Nara, care este şi impresara lui, şi i-a interzis mutarea în Anglia, fiind mai atrasă de viaţa din Franţa, conform informaţiilor apărute în mai multe publicaţii sportive din Anglia. Tot Nara este mai vocală când vine vorba şi de situaţia lui Icardi la PSG.

Şi-a spus public nemulţumirile la faptul că atacantul nu joacă mai mult. În acest sezon, argentinianul a prins 10 meciuri (518 minute) şi a marcat de trei ori.

Conte a refuzat şi el PSG

Newcastle va deveni, cu siguranţă, o forţă a fotbalului mondial după ce Fondul Public saudit de Investiţii (PIF) a preluat pachetul majoritar de acţiuni. Se vor face investiţii pe măsură, iar acum încep să apară şi primele nume dorite de noii acţionari, atât pentru postul de antrenor, cât şi în privinţa jucătorilor.

  • Considerat ca fiind separat de statul saudit, Public Investment Fund va furniza 80 la sută din tranzacţia de 300 de milioane de lire sterline (peste 350 de milioane de euro) pentru preluarea grupării de pe penultimul loc din Premier League.

Referitor la antrenor, una dintre variante a fost Antonio Conte, care a reuşit performanţe destul de bune în Premier League, având chiar un titlu cu Chelsea, în sezonul 2016-2017. El e liber de contract după ce a terminat contractul cu Inter, pe care a făcut-o campioana Italiei sezonul trecut.

Antrenorul italian a refuzat, potrivit presei din Anglia, preluarea lui Newcastle. Nu este pregătit să înceapă un proiect de la zero, aşa cum se preconizează acolo, să aştepte până în vară, cel mai devreme, conturarea unei echipe puternice, de titlu în Premier League.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele