Ultima oră
Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat" Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat"
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"

Icardi şi Verratti, out pentru meciul dintre PSG şi Lille!

PSG Publicat pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20093154/1/5feb0346488777846e53500383f9a3cd-1200x675.jpg

Jucătorii Mauro Icardi şi Marco Verratti nu vor evolua pentru Paris Saint-Germain în derbiul cu OSC Lille, programat, sâmbătă, de la ora 18.00, în campionatul Franţei.

Verratti s-a accidentat la coapsa stângă când a fost prezent la naţionala Italiei, Icardi nu este încă recuperat tot de la o accidentare la coapsa stângă.

Alţi doi jucători absenţi sunt Danilo Pereira şi Layvin Kurzawa, de asemenea accidentaţi.

PSG şi OSC Lille sunt în fruntea clasamentului din Ligue 1, cu 63 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele