Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Idee inedită a lui Julian Nagelsmann, în privinţa tehnologizării fotbalului: ”Fundaşul trebuie să poarte căşti, pentru a-şi asculta antrenorul”

Bayern Munchen Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20399472/1/bayern.jpg

Fotbalul continuă să se tehnologizeze de la an la an, iar mulţi dintre iubitorii sportului rege consideră că aceste lucruri nu fac altceva decât să îl afecteze. Cu toate acestea Julian Nagelsmann, antrenorul campioanei Germaniei - Bayern Munchen, cere noi îmbunătăţiri, o revoluţie fiind catalogată în presa din Germania declaraţia sa, din urmă cu ceva zile.

Atât de departe a mers Nagelsmann cu ideile, încât a afirmat că fundaşii ar trebui să poarte căşti, pentru a-i putea auzi pe antrenori.

Fotbalul american este mult mai avansat din punct de vedere tehnologic decât fotbalul nostru. Fundaşul are căşti pentru a-şi asculta antrenorul. Cred că avem şi noi nevoie de asta.

Fotbalul nu trebuie să se mai ascundă în spatele tradiţiei şi să revoluţioneze”, a declarat Nagelsmann, citat de cotidianul spaniol AS.

Coman s-a operat

Kingsley Coman a fost supus unei intervenţii chirurgicale minore pentru a trata o problemă cardiacă, dar nu va lipsi mai mult de două săptămâni, a declarat, vineri, antrenorul Julian Nagelsmann.

Francezul, care a evoluat în victoria din Liga Campionilor cu 3-0 în faţa Barcelonei, va relua antrenamentele săptămâna viitoare după ce a fost operat joi.

"A avut o mică problemă cu bătăile inimii sale", a spus Nagelsmann. "A avut pentru scurt puţin mai puţin aer. De aceea am decis să continuăm operaţia. A fost operat ieri. Marţi va începe antrenamentul cardio şi nu va fi sta mai mult de o săptămână şi jumătate sau două. Nu este atât de rău. Mulţi oameni au această problemă. Se simte bine, nu are dureri”, a declarat Nagelsmann.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele