Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Idee inedită a lui Julian Nagelsmann, în privinţa tehnologizării fotbalului: ”Fundaşul trebuie să poarte căşti, pentru a-şi asculta antrenorul”

Bayern Munchen Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20399472/1/bayern.jpg

Fotbalul continuă să se tehnologizeze de la an la an, iar mulţi dintre iubitorii sportului rege consideră că aceste lucruri nu fac altceva decât să îl afecteze. Cu toate acestea Julian Nagelsmann, antrenorul campioanei Germaniei - Bayern Munchen, cere noi îmbunătăţiri, o revoluţie fiind catalogată în presa din Germania declaraţia sa, din urmă cu ceva zile.

Atât de departe a mers Nagelsmann cu ideile, încât a afirmat că fundaşii ar trebui să poarte căşti, pentru a-i putea auzi pe antrenori.

Fotbalul american este mult mai avansat din punct de vedere tehnologic decât fotbalul nostru. Fundaşul are căşti pentru a-şi asculta antrenorul. Cred că avem şi noi nevoie de asta.

Fotbalul nu trebuie să se mai ascundă în spatele tradiţiei şi să revoluţioneze”, a declarat Nagelsmann, citat de cotidianul spaniol AS.

Coman s-a operat

Kingsley Coman a fost supus unei intervenţii chirurgicale minore pentru a trata o problemă cardiacă, dar nu va lipsi mai mult de două săptămâni, a declarat, vineri, antrenorul Julian Nagelsmann.

Francezul, care a evoluat în victoria din Liga Campionilor cu 3-0 în faţa Barcelonei, va relua antrenamentele săptămâna viitoare după ce a fost operat joi.

"A avut o mică problemă cu bătăile inimii sale", a spus Nagelsmann. "A avut pentru scurt puţin mai puţin aer. De aceea am decis să continuăm operaţia. A fost operat ieri. Marţi va începe antrenamentul cardio şi nu va fi sta mai mult de o săptămână şi jumătate sau două. Nu este atât de rău. Mulţi oameni au această problemă. Se simte bine, nu are dureri”, a declarat Nagelsmann.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele