Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ideea din Liga 1 care l-a enervat pe Şumudică: "Ce e asta? O prostie! Pentru ce?"

Superliga Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19378533/1/vlcsnap-2019-05-09-16h52m41s52.png
Ideea conform căreia Liga 1 2019/2020 ar putea fi întreruptă dacă un jucător e depistat pozitiv la COVID-19 îi displace lui Marius Şumudică. Aflat în Turcia, antrenorul lui Gaziantep consideră "o prostie" planul susţinut de mai mulţi oameni din fotbalul românesc.
 
Trecut printr-o carantină strictă de 14 zile, cu un jucător din propria echipă infectat cu COVID-19, Şumudică e un susţinător aprig al reluării fotbalului. Atât în Turcia, cât şi în România. Iar o eventuală întrerupere a Ligii 1 la apariţia unui test pozitiv e ceva de neconceput pentru fostul atacant al Rapidului: "Nu există! Absolut! Indiferent ce se va întâmpla, decât să nu scazi sub 14 jucători. Se infectează 3, 4, 5, 7...îi izolezi! Ceilalţi teste, dacă sunt negativi intră şi joacă. Nu există echipă în carantină sau să piardă echipa, asta e o prostie. Am văzut la noi că să piardă toate meciurile, să-i scoţi din campionat, ce e asta? Pentru ce?", a declarat Şumudică, la Telekom Sport.
 
În timp ce Liga 1 are undă verde pentru a se relua la 13 iunie, campionatul Turciei este, de asemenea, programat să reînceapă la jumătatea acestei luni, Totuşi, oficialii fotbalului din Turcia iau în calcul posibilitatea unei noi amânări.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele