Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Iencsi a vorbit despre marele său regret ca şi antrenor. ”Mi-am dorit foarte mult să merg la Rapid atunci, dar nu s-a întâmplat acest lucru”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 23 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19400325/1/ienc.jpg

Adrian Iencsi, fostul fotbalist al Rapidului a vorbit despre una din cele mai mari dezămăgiri ale carierei sale de antrenor. Acesta este supărat deoarece nu a fost cooptat pe banca tehnică a ”giuleştenilor”.

„Eu mi-am dorit foarte mult, dar nu am fost contactat, nu am fost căutat. Pancu a afirmat că nu am vrut eu să merg, e un lucru care m-a supărat, într-un fel, la vremea respectivă. Exact când a fost instalat Schumacher, el a declarat că eu am fost pentru el prima opţiune. Eu consider că atunci când ai opţiune pentru un antrenor, te întâlneşti, îi propui un contract, un proiect. Nimeni nu a discutat cu mine şi chiar s-a evitat acest lucru. Eu mi-am dorit foarte mult.

Am plecat de la Călăraşi la Pandurii şi Rapid nu avea antrenor. Eu ştiam că Marius Măldărăşanu va fi antrenorul Rapidului şi după am aflat că de fapt nu e şi Rapidul caută un alt antrenor. Mi-am dorit foarte mult să merg la Rapid atunci, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Eu îmi aduc aminte foarte bine cuvintele lui Pancu, că am fost prima lui opţiune, dar nu a existat nicio discuţie pe această temă, a spus Adrian Iencsi, la emisiunea ProSport Live.

Iencsi s-a retras din activitatea de jucător în 2012, de la ASA Târgu-Mureş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele