Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"

Superliga Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496406/1/iftime.jpg


Gigi Becali (61 de ani) ar fi putut să-i aibă la FCSB pe Andrei Chindriş şi Denis Haruţ, internaţionalii de tineret ai lui FC Botoşani, dacă apela la ajutorul lui Valeriu Iftime, după cum susţine finanţatorul moldovenilor.
 
Cu un lot decimat de infectările cu COVID-19, Becali s-a orientat, pentru meciul cu Slovan Liberec, spre Astra şi Hermannstadt, dar nu s-a gândit să-i telefoneze şi lui Valeriu Iftime, unul dintre cei mai buni parteneri de afaceri din Casa Liga 1. Dacă i s-ar fi cerut ajutorul, susţine Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani i-ar fi trimis bucuros la Bucureşti pe Chindriş şi Haruţ, cei doi fundaşi pe care Adrian Mutu se bazează la naţionala de tineret.
 
Dezvăluirea vine chiar de la şeful clubului moldovean: "Aş fi fost de acord să ajut şi eu Steaua (n. red - FCSB), dar nu m-a sunat domnul Becali. I-aş fi dat pe Chindriş şi pe Haruţ, mai ales că aveam şi planuri financiare cu cei doi.
 
Sunt convins că dacă FCSB s-ar fi calificat în grupele Europa League cei doi jucători ar fi continuat acolo. Se întăreau cu ei", a declarat Iftime, la Pro X, înainte să vorbească despre implicările financiare ale ratării grupelor Europa League pentru FCSB: "Acum, că au ieşit din Europa, au ratat o importantă sumă de bani şi abia vor avea grijă de bugetul pentru sezonul în curs".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele