Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Iftime nu ştie nimic despre transferul lui Ongenda. ”Nu am avut nicio discuţie cu Gigi Becali”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20370859/1/onge.jpg

FCSB se desparte de Olimpiu Moruţan, care va semna în cele din urmă cu Galatasaray. Formaţia din Capitală va încasa 5,7 milioane de euro, iar Gigi Becali a anunţat că urmează trei transferuri.

Una dintre ţintele de transfer pentru FCSB este francezul Hervin Ongenda (26 de ani) de la FC Botoşani. Cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro, mijlocaşu ofensiv a înscris două goluri în şase meciuri în acest debut de sezon în Liga 1.

Planurile lui Becali au fost stricate de patronul de la Botoşani, acesta a declarat că nu a avut discuţii cu cei de la FCSB şi că nu are de gând să îşi dea cel mai bun jucător, decât în cazul unei situaţii excepţionale.

„Hervin nu pleacă, în momentul ăsta, decât în situaţii speciale şi nu ştiu dacă echipa mea este pregătită să-l dea. Deocamdată, nu m-am gândit la aspectul ăsta. În momentul ăsta, nu cred că Ongenda pleacă la FCSB. Nu am avut nicio discuţie cu Gigi Becali”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Fanatik.

Ongenda este format la academia clubului PSG şi a mai evoluat în Serie B şi Eredivisie, iar în prezent este unul din cei mai prolifici străini din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele