Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!

Îi prelungeşte contractul sau plăteşte un milion de euro? Dinamo, pusă din nou într-o situaţie delicată

Dinamo Publicat pe joi, 15:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20239812/1/ionut-serban.jpg

Ionuţ Şerban (25 de ani) are unul dintre cele mai atipice contracte din fotbalul românesc. Mijlocaşul are semnată o înţelegere cu Dinamo, de la care nu poate pleca decât pentru cel puţin un milion de euro. Nu poate fi lăsat nici liber de contract, pentru că în aceste condiţii, clubul din ”Ştefan cel Mare” ar fi nevoit să vireze în conturile fostei formaţii a mijlocaşului, Sportul Studenţesc, un milion de euro.

Greşeala aparţine foştilor conducători de la Dinamo, din perioada 2013, când Şerban a fost transferat. În această vară, fotbalistului îi expiră contractul în vigoare, astfel că tabăra ”câinilor” este nevoită să îi ofere altă înţelegere.

Din 2013 în ”Ştefan cel Mare”, Ionuţ Şerban a adunat 65 de jocuri şi un gol în Liga 1 pentru Dinamo Bucureşti. A mai jucat, în tricoul alb-roşu, 12 meciuri în Cupa României şi unul în Cupa Ligii.

Un gest de apeciat a făcut Ionuţ Şerban în februarie. A renunţat la memoriul depus pentru a deveni jucător liber de contract. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani ar fi putut să o bage pe Dinamo în faliment, deoarece Vasile Şiman, fostul patron al Sportului Studenţesc, i-a introdus clauza mai sus amintită în înţegerea cu Dinamo.

În urma negocierilor purtate cu fanii-acţionari din programul ”Doar Dinamo Bucureşti”, Şerban a decis să renunţe la memoriu, deşi nu mai văzuse un salariu de luni de zile.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele