Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Iker Casilias, dezvăluiri emoţionante, despre momentul în care a fost la un pas de moarte. ”Mi-era teamă că nu o să fac faţă. Era ca şi cum eşti într-o piscină şi vrei să ieşi”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19633070/1/cas.jpg

Iker Casillas a speriat întreaga lume a fotbalului, după infarctul suferit pe 2 mai, la un antrenament. Portarul lui FC Porto a ajuns, însă, la spital şi a fost operat.

Ibericul a povestit cu lux de amănunte momentul în care a fost la un pas de moarte.

Când am venit la antrenament m-am simţit greu, ceva ciudat de parcă aş fi avut o alergie... I-am spus medicului de la echipă să-mi dea ceva, o pastilă, aveam o durere mare în piept.

Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, dar ştiam că e ceva serios. Mi-era teamă că nu o să fac faţă. Era ca şi cum eşti într-o piscină şi vrei să ieşi, dar nu mai poţi. M-am panicat, parcă mă scufundam tot mai tare şi atunci i-am strigat medicului să cheme ajutoare, că mi-e foarte rău!”.

Niciodată nu mi-am imaginat că aş putea suferi un infarct. Medicul care mi-a făcut electrocardiograma, mi-a spus că tocmai am avut un atac cardiac. 'Acum o să-mi deschideţi pieptul?', l-am întrebat. Mi-a pus un cateter, m-au supus la alte teste şi când mi-au introdus lichidul de contrast am început să am greutăţi.

Ardeam parcă tot şi nu-mi mai simţeam deloc corpul. I-am zis doctorului că nu mai suport! Mi-a răspuns că este normal şi că durează doar 30 de secunde”, a dezvăluit Iker Casillas, potrivit Marca.

Clubul la care a înregistrat cele mai mari performanţe este Real Madrid. În 16 ani pe Bernabeu, a cucerit de trei ori Uefa Champions League. Cu naţionala Spaniei, Casilias a câştigat două europene şi un Campionat Mondial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri