Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-5, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-5, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Îl mai recunoşti? Apariţie rară la TV pentru golgheterul României din 2000! "Atunci aveam cele mai bune condiţii din ţară!" VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20031696/1/marian-savu-12.jpg

Marian Savu (48 de ani) a fost invitatul zilei la Look Sport LIVE, iar fostul atacant a comentat subiectele momentului din fotbalul românesc.

Fost jucător la Dinamo, FC Naţional sau Şahtior Doneţk, Marian Savu s-a retras în 2007, iar de atunci a fost o prezenţă discretă în peisajul media din România.

În sezonul 1999-2000, Marian Savu devenea golgheterul României în tricoul lui FC Naţional, cu 20 de goluri marcate. Pe locul 2 în acel sezon s-a clasat Adrian Mutu, după un tur de campionat senzaţional, cu 18 reuşite. Mutu a plecat în iarnă la Inter Milano, iar Marian Savu l-a depăşit pe Briliant în finalul sezonului.

"La momentul respectiv aveam cele mai bune condiţii din România şi dacă îţi aduci aminte ne băteam pentru titlu în Divizia A. Au fost fotbalişti foarte buni, Radu Niculescu, Sabin Ilie, Lăcătuş... Jucători care făceau diferenţa. Era şi o atmosferă foarte bine.

Era Mitrovic, iar băiatul lui e acum portar (n.r. la Dinamo) şi cred că va fi printre cei mai buni din România
", a declarat Marian Savu la Look Sport LIVE.

Prezent în emisiune alături de Marian Constantinescu, Savu a analizat situaţia echipelor din Liga 1 la nivel de atacanţi, dar şi problemele cu care se confruntă echipa naţională.


"Noi nu am evoluat deloc. Din contră, am involuat.

Am rămas cu acea generaţie, când jucau Răducioiu, Hagi şi Lăcătuş şi acum credem că suntem în aceeaşi situaţie. Dar acum singurul interes al jucătorului e să joace bine la echipă şi să plece în străinătate", a declarat Marian Savu la Look Sport  LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele