Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ilaix Moriba, transferat de FC Barcelona la RB Leipzig. Barca îl vrea de la echipa germană pe Dani Olmo

Bundesliga Publicat pe 31 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20379279/1/ilaix-moriba.jpg

Mijlocaşul de 18 ani Ilaix Moriba a fost transferat de FC Barcelona la RB Leipzig, grupare cu care jucătorul a semnat un contract valabil cinci ani, informează marca.com.

Potrivit sursei citate, Leipzig va plăti catalanilor pentru jucător suma de 16 milioane de euro plus bonusuri ce pot ajunge la alte şase milioane de eruo. Barca şi-a păstrat şi o proporţie de zece la sută dintr-o posibilă viitoare vânzare a fotbalistului.

Moriba s-a distins prin faptul că nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea cu clubul care l-a format, ceea ce i-a adus critici dure din partea conducătorilor catalani.

Mai mult, Moriba a ales să evolueze pentru naţionala ţării în care s-a născut, Guineea, după ce a evoluat la echipele de juniori ale Spaniei.

Sezonul trecut, el a jucat 18 meciuri pentru prima echipă Barcei, în toate competiţiile, şi a marcat un gol, dar în noua ediţie antrenorul Ronald Koeman nu s-a mai bazat pe el.

După cedarea lui Moriba, Barcelona îl vrea de la Lepzig pe Dani Olmo, pentru care oferă 75 de milioane de euro, informează mundodeportivo.es.

Mutarea are totuşi şanse destul de mici de reuşită, deoarece trebuie îndeplinite mai multe condiţii ca Barca să-l poată întregistra pe Olmo, între care se numără plecarea lui Antoine Griezmann la Atletico Madrid.

În vârstă de 23 de ani, Dani Olmo, internaţional spaniol, este un jucător format de FC Barcelona, dar a preferat să părăsească în 2014, la vârsta de 16 ani, La Masia pentru a merge în Croaţia, la Dinamo Zagreb, unde a evoluat până în ianuarie 2020, când a fost achziţionat de RB Leipzig.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele