Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Ilie Năstase a reacţionat în cazul lui Novak Djokovic. Ce părere are fostul lider mondial despre scandalul monstruos

Tenis Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20538971/1/nasta.jpg

În lumea sportului şi mai ales a tenisului există un scandal imens în aceste momente, declanşat de Novak Djokovic şi autorităţile australiene. Despre această situaţie şi-a dat cu părerea şi Ilie Năstase. 

  • CONTEXT: Liderul ATP a ajuns în Australia fără vaccin, cu o scutire emisă de o comisie independentă de experţi medicale, care atestă că serul îi oferă reacţii adverse puternice. Autorităţile nu i-au permis să intre pe teritoriu şi l-au interogat timp de aproape 9 ore.
  • Djokovic a contestat decizia lor de a nu-l lăsa în ţară, pentru că s-a considerat că dovezile nu sunt destul de bune pentru a lua în considerare respectiva scutire medicală. 
  • Apelul la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia pentru Novak Djokovici va fi judecat luni, iar până atunci numărul 1 mondial va rămâne la Melbourne. Judecătorul Anthony Kelly a decis se dea hotărărea finală luni, la ora locală 10.00, atunci când se va afla dacă jucătorul va rămâne în Australia sau va reveni în Serbia. 

Ilie Năstase, fostul lider ATP, s-a declarat uimit de ceea ce a făcut Djokovic, pe care nu prea îl înţelege. 

"De ce s-a dus acolo...? Nu ştiu, habar n-am! Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinaţi? Cum vine asta? Eu nu m-aş duce până acolo dacă nu ştiu sigur dacă joc. Nu-i dai voie... Dacă aşa-i regula pentru toata lumea", a spus Ilie Năstase pentru Pro TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele