Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"

Academica Clinceni Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20050535/2/rps8075.jpg

FC Viitorul şi Academica Clinceni au remizat, scor 1-1, la Ovidiu, în etapa a 26-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Constănţenii au egalat în minutul 90+1, iar antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a criticat lipsa de concentrare a jucătorilor săi. Poenaru a explicat că ezită să folosească jucători tineri întrucât aceştia nu rezistă în meciurile cu presiune.

Academica Clinceni are patru remize consecutive în campionat şi ocupă ultimul loc eligibil pentru play-off (6).

Andronic a deschis scorul pentru Clinceni în minutul 41. Tsoumou a egalat în minutul 90+1 pentru Viitorul.

"Avem a patra defensivă şi luăm un gol de tot râsul. Nu avem voie să primim un asemenea gol, la final de meci. Aveau marcaj, Chunchukov trebuia să fie cu el în marcaj. Sunteţi 11 inşi, nu vă informaţi, nu vorbiţi! Le-a strigat Gardoş că e liber… lipsă de reacţie. Păcat! În prima repriză, am controlat jocul, am arătat foarte bine din toate punctele de vedere. În repriza a doua, am făcut puţin pasul în spate, dar ei n-au ajuns în careul nostru.

Acum un an de zile, terminam cu 3-4 juniori în teren, aveam jucători de calitate. Acum, trecerea jucătorilor de la republicani direct la Liga 1 e o presiune foarte mare. E alt ritm, nu sunt încă pregătiţi să joace mai mult. O să le dau credit în continuare jucătorilor tineri, dar deocamdată nu sunt pregătiţi pentru acest nivel. Asta trebuie să înţeleagă lumea, se pune o presiune prea mare pe ei.

Singuri punem presiune pe ei, prin rezultatele pe care le-am avut. Am rămas pe locul 6 de când am început campionatul. E clar că eşti dezamăgit dacă o să cazi de acolo. De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze această presiune", a spus Ilie Poenaru.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20050535/1/clasament-viitorul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri